A csodás óriási mangó, amit sikerült beszereznem, nagyon finomnak bizonyult! Édes, fűszeres, lédús. Gyorsan készítettem belőle egy egyszerű pudingot (mielőtt megettem volna)
Hozzávalók:
1 db mangó (gyümölcshús tisztán, 30 dkg)
2 dl növényi tej
6 dkg méz v. kókuszvirág cukor
2 dkg útifűmaghéj
1 ek. kakaó (a „csíkos” pudinghoz)
Elkészítés:
A növényi tejben elkeverem az útifűmaghéjat, félreteszem amíg megduzzad. Addig a mangó felkockázott húsát és a mézet botmixerrel összekeverem. Hozzáadom az útifűmaghéjas tejet, jól elkeverem. KÉÉSZ!!!
Poharakba töltöm, tetejét díszíthetjük gránátalmával, csokoládéval, citromfűvel.
Ha „csíkos” poharat szeretnénk készíteni, akkor a massza felébe keverjünk 1 evőkanál kakaót, és a kétféle krémet felváltva töltsük a pohárba.
És végül egy műhelytitok az utolsó fázisról, fotózás közben 🙂
Nem érkezett még hozzászólás