Ma reggel hűvös-borús időre ébredtünk,
gondoltam, egy finom kalács,
forró kávéval, elűzheti a didergést.
A kalács tésztáját mézzel édesítettem,
kelesztés után kettévettem,
az egyiket megszórtam friss fekete áfonyával, a másikba mézes kakaókrémet töltöttem.
Addig-addig mértem, kevertem, kelesztettem,
hogy a végére a kalács űzte el a borút 🙂
Így aztán mire kisült a kalács, a forró kávét lecseréltem egy jó pohár hideg otelló mustra.
Végül mutatok nektek egy pillanatképet, hogyan zajlik a szabadtéri fotózás:
A mindig éhes Szálka éberen várja, hogy egyszer véletlenül neki tálaljak 🙂 Ha figyelmesen megnézitek a kép felső részét, középtájt látszanak a bölcs Tüske lábacskái, ahogy a küszöbön napozik, tudván, hogy ez nem az ő bulija.
Nem érkezett még hozzászólás